1394/10/12 شنبه

اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان محترم و بازدیدکنندگان عزیز زیر پورتال بخش علمی علوم تربیتی و روانشناسی:

از اینکه برای کسب اطلاعات و آشنایی هر چه بیشتر با دانشگاه، با ما همراه شده­اید، سپاسگزار و حضور شما عزیزان را همواره محترم و مغتنم می شماریم.  بخش علمی علوم تربیتی و روانشناسی با گروه های آموزش محیط زیست، تربیت بدنی، روانشناسی، علم اطلاعات و دانش شناسی (کتابداری و اطلاع رسانی) و علوم تربیتی، همواره پذیرای آراء و نظرات شما عزیزان بوده و به اطلاع  شما بزرگواران می رساند:

نیروی انسانی علمی و اداری این بخش در تلاشی بی وقفه برای ارتقاء علمی – فرهنگی رشته ای درسی موجود و ارتقاء واعتلای دانشگاه گام برداشته و امید دارند با فراهم آوردن بستر مناسب بتوانند موجبات رشد و توانمندی دانشجویان مستعد و علاقمند را در جایجای این سرزمین فراهم و به تبع آن بتوانند در جهت ترقی وشکوفایی هر چه بیشتر میهن اسلامیان حرکت کنند.

در این راستا زیرپورتال این بخش به عنوان دریچه ای برای آشنایی شما عزیزان با رشته های درسی دانشگاه و اخبار و رویدادهای مرتبط با آن به شرح زیر تنظیم شده است.