1391/10/5 سه‌شنبه

آزمايشگاه هاي دانشکده فني و مهندسي

در رشته هاي فني و مهندسي بحث آزمايشگاه ها و كارگاه ها بسيار حائز اهميت است. به همين دليل همزمان با جذب دانشجويان فني و مهندسي پروژه تاسيس آزمايشگاه هاي استاني با بودجه 300 ميليارد ريال در دانشگاه پيام نور كليد خورد و مسئولين دانشگاه در تمام سطوح همت خود را صرف تاسيس اين آزمايشگاه ها نمودند.

فعاليت هاي انجام شده شامل موارد زير مي­باشد:

1- برنامه ريزي: با توجه به رشته­هاي موجود در هر استان محاسبات كاملي در خصوص آزمايشگاه هاي مورد نياز در هر استان و فضاي مورد نياز براي هر آزمايشگاه انجام شد (اطلاعات مربوط به فضاي مورد نياز براي آزمايشگاه ها در لينك پايين صفحه قابل مشاهده است).

2- تهيه تجهيزات: با توجه به آزمايشگاه هاي مورد نياز در هر رشته و گروه علمي در خصوص خريد اين تجهيزات كارهاي لازم در دست اقدام است (اطلاعات مربوط به آزمايشگاه هاي مورد نياز براي دانشجويان هر گروه علمي در لينك پايين صفحه قابل مشاهده مي باشد).

3- تاسيس ساختمان هاي مورد نياز: ساختمان مورد نياز براي تاسيس آزمايشگاه هاي مربوط به هر استان بر اساس رشته هاي جديد فني و مهندسي برآورد شده و جهت اقدام به ساخت سوله هاي مورد نياز تمهيدات لازم انديشيده شده است. (اطلاعات بيشتر در خصوص ساختمان‌هاي مورد نياز كارگاه‌ها و آزمايشگاه‌ها در لينك پايين صفحه قابل مشاهده است)

4- جذب تكنسين هاي مورد نياز: در خصوص جذب تكنسين مورد نياز اداره آزمايشگاه هاي مهندسي نيز برآورد لازم انجام شده است تا همزمان با تاسيس آزمايشگاه هاي مربوطه افراد متخصص انتخاب و پس از گذراندن آموزش هاي لازم مشغول به كار شوند.

5- آزمايشگاه ها و كارگاه هاي نمونه: در سراسر كشور آزمايشگاه هاو كارگاه هاي فني و مهندسي با سرعت در حال احداث است. بعضي از آزمايشگاه ها و كارگاه هاي به بهره برداري رسيده را در لينك زير ببينيد.

آزمايشگاه هاي مورد نياز براي دانشجويان هر گروه علمي

گروه مهندسي برق گروه مهندسي پزشكي گروه مهندسي شيمي
گروه مهندسي صنايع گروه مهندسي عمران گروه مهندسي مكانيك
گروه مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات

فضاي مورد نياز آزمايشگاه هاي فني و مهندسي

اطلاعات بيشتر در خصوص ساختمان‌هاي مورد نياز كارگاه‌ها و آزمايشگاه‌ها

كارگاه ها و آزمايشگاه هاي نمونه