شنبه 8 تیر 1392 امكان پرداخت الكترونيكي شهريه پيام نوري ها فراهم شد
امكان پرداخت الكترونيكي شهريه پيام نوري ها فراهم شد

معاون اداري مالي و عمراني دانشگاه پيام نور گفت: دانشگاه پيام نور براي نخستين بار در سراسر كشور با ارائه تسهيلات جديد، امكان پرداخت الكترونيكي شهريه دانشجويان را فراهم كرد.
دكتر ابراهيم پور در گفت و گو با دانشگاه نيوز با اعلام اين خبر افزود: با استفاده از اين تسهيلات دانشجويان مي توانند با كارت هايي كه از طرف دانشگاه به نام  كليه دانشجويان پيام نور صادر شده و به دانشجويان اهدا مي شود، شهريه خود را از طريق سامانه هاي پرداخت الكترونيكي نظير خودپرداز، درگاه اينترنتي، تلفن بانك و دستگاه كارتخوان( POS )پرداخت كنند.
وي با عنوان اينكه مقدمات صدور كارت عابربانك صادرات دانشجويان  با اختصاص مبلغي به عنوان هديه به مناسبت نيمه شعبان و ميلاد حضرت مهدي(عج) انجام شده  گفت: نحوه توزيع اين كارت ها در سطح مراكز و واحدهاي پيام نور متعاقبا اعلام خواهد شد.
به گفته دكتر ابراهيم پور، مقدمات نصب دستگاه كارتخوان( POS ) در مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور نيز فراهم شده و دانشجويان از اين پس مي توانند به راحتي با حضور در مراكز و واحدهاي دانشگاهي خود نسبت به پرداخت شهريه اقدام كنند.