اخبار و اطلاعیه ها
پنجشنبه 22 فروردین 1398 افتخارات کسب شده در سال 1397

باعث خرسندی است که با زحمات صادقانه همکاران محترم اداره فرهنگی و تربیت بدنی ستاد استان و مراکز/واحدهای دانشگاه پیام نور استان مرکزی  افتخارات کسب شده در سال 1397 را با شادمانی به استحضار همسنگران ارزشمند برسانیم:

1. کسب رتبه چهارم استان در ارزیابی عملکرد اداره تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مطابق شاخص های امور کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  2. کسب مقام و عناوین برتر در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای پیام نور سراسر کشور به میزبانی استان خوزستان
  3. میزبانی مسابقات پاورلیفتینگ دانشگاه های سراسر کشور و کسب عنوان نایب قهرمانی دومین دوره مسابقات پرس سینه دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی سراسر کشور
  4. کسب عنوان قهرمانی مسابقات دارت کشوری
  5. برگزاری همایش ملی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با تحکیم بر بنیان خانواده
  6. کسب عنوان برتر در ارزیابی دستگاه های اجرایی استان در حوزه عفاف و حجاب
  7. کسب افتخارات کشوری دانشجویان در جشنواره های ملی قرآن و عترت
  8. کسب مقام دوم جشنواره دستاوردها و توانمندیهای دانشجویی دانشگاههای پیام نور سراسر کشور شامل جشنواره های نشریات،  رویش و حرکت به طوری که در مجموع 3 جشنواره استان مركزي با 22 اثر برگزيده مقام دوم را کسب نموده است.
  9. استان برتر در زمینه ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان گرامی

افتخارات کسب شده را خدمت ریاست محترم استان، رؤسای محترم مراکز/واحدها، اعضای محترم هیات علمی، مدیران و کارشناسان زحمتکش ادارات فرهنگی ستاد استان و مراکز/واحدها و یکایک کارکنان خدوم دانشگاه تبریک عرض می نماییم. امید است دست در دست هم به مهر، موجبات اعتلای هر چه بیشتر دانشگاه مان را فراهم آوریم.

با تقدیم احترام وافر

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مرکزی