اخبار و اطلاعیه ها
دوشنبه 13 خرداد 1398 برگزاری کنگره بین المللی فرهنگ ایثار و شهادت و حقوق شهروندی در دانشگاه پیام نور مرکز اراک فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: بیش از چهار سال است که بحث برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی آغاز شده و از سال گذشته نیز ستاد اصلی کنگره در استان تشکیل شده است. سردار محسن کریمی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ اجلاسیه برای این کنگره پیش‌بینی شده است افزود: تعدادی از این اجلاسیه‌ها برگزار و مابقی تا قبل از برگزاری کنگره شهدا برگزار خواهد شد. وی با بیان اینکه یکی از این اجلاسیه‌ها مربوط به همایش فرهنگ ایثار و شهادت و حقوق شهروندی است ادامه داد: در جلسه امروز با برگزاری همایش یک‌روزه فرهنگ ایثار و شهادت و حقوق شهروندی در دانشگاه پیام نور اراک موافقت شد و مقرر شد تا نسبت به فراخوانی مقالات در این موضوع اقدام شود و این همایش درمهرماه برگزار شود.

شایان ذکر است از سوی فرماندهی محترم سپاه روح الله دکتر علی اکبر ملکی راد به عنوان رئیس کنگره بین المللی فرهنگ ایثار و شهادت انتصاب گردید.