اخبار و اطلاعیه ها
شنبه 12 مرداد 1398 دیدار اعضای کمیسیون آموزش مجلس از مراکز اراک، محلات و فراهان اعضای کمیسون آموزش مجلس از مراکز اراک، محلات و فراهان دیدار کردند.

محمد مهدی زاهدی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن بازدید از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه پیام نور مرکز محلات از ظرفیت بالای  تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه بازدید کرد.

چهارشنبه نهم مرداد، محمد مهدی زاهدی رئیس  کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس با حضور دکتر علیرضا سلیمی نماینده مجلس شورای اسلامی و  همراهی دکتر نظرپور معاون اداری مالی وزارت علوم ، دکتر رخشانی مهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس کشور و دکتر جمالی معاون دانشگاه پیام نور کشور و با حضور دکتر ملکی راد ریاست دانشگاه پیام نور استان مرکزی ، فرماندار محترم شهرستان محلات و جمعی از مسئولین شهر از دانشگاه پیام نور محلات بازدید کردند.

در این دیداردکتر سروش ریاست دانشگاه پیام نور محلات ضمن توضیح توانمندی های  این مرکز مخصوصا در زمینه های آزمایشگاهی و کارگاهی ، اشاره ای هم به توانمندی های بالقوه ی مرکز علی الخصوص در زمینه فعالیت های مربوط به مرکز رشد  و ارتباط بین دانشگاه و صنعت کردند که بااستقبال و قول مساعدت رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مواجه شد.