اخبار و اطلاعیه ها
سه‌شنبه 5 آذر 1398 نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی :
تعامل و تدبیر در اجرای امور بهتر در حوزه آموزش عالی قابل تقدیر است/ تقدیر از مجموعه مدیریتی دانشگاه پیام نور
دکتر احمدی لاشکی گفت: ما امروز شاهد تعامل و تدبیر برای اجرای امور بهتر در حوزه آموزش عالی هستیم و این قابل تقدیر است.
به گزارش روابط عمومی نماینده نوشهر، چالوس،کلاردشت در بازدید وزیر علوم و هیات همراه از پروژه در دست احداث دانشگاه‌ پیام نور واحد نوشهر، با عنوان اینکه این واحد در بهترین نقطه احداث می شود، افزود: دانشگاه پیام نور دارای کمترین میزان شهریه در بین دانشگاه های دیگر است و می توان این دانشگاه را متعلق به افراد کمتر برخوردار دانست.
وی در پایان ضمن تقدیر ویژه از مدیریت دانشگاه پیام نور به دلیل پیگیری مجدانه امور دانشگاه پیام نورگفت: در طول 7 سال فعالیت اینجانب در کمیسیون آموزش و تحقیقات و حضور مدیران مختلف، مجموعه مدیریت فعلی دانشگاه پیام نور بسیار علاقه مند و پیگیر امور بوده اند.
وی همچنین از معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور تقدیر و ابراز امیدواری کرد: با کمک وزارت علوم و سایر دست اندر کاران به زودی شاهد افتتاح پروژه دانشگاه پیام نور واحد نوشهر و پذیرش دانشجویان باشیم.