چهارشنبه 30 آبان 1397   18:12:10

1397/8/12 شنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت 13 آبان
دعوت دکتر زمانی از دانشگاهیان برای حضور پرشور در راهپیمایی 13 آبان

دکتر محمدرضا زمانی در پیامی از دانشگاهیان دعوت کرد با حضور پرشور در راهپیمایی 13 آبان ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره)، بار دیگر تعهد، ایمان، خودباوری ، آزادی و استقلال کشوررا به جهانیان نشان دهند.
در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است: « واقعه سیزده آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، یادآور حرکت خروشان جوانان متعهد، انقلابی و آگاهی است که در کنار تحصیل علم به مبارزه با استبداد و استکبار پرداخته و جان خود را در راه عدالت و برچیده شدن ظلم نثار کردند .
 گرامیداشت این روز همچنین یادآور تعهد و مسئولیت سنگین امروز دانش آموزان و دانشجویان است که با تلاش و کوشش در عرصه دانش و تولید علم و همچنین حفظ آرمان های امام خمینی (ره) و استقلال و آزادی کشور، بار دیگر مواضع متین و مستحکم اسلامی و ملی خود را دربرابر دنیای استکبار اعلام کنند.
 اینجانب به نوبه خود و به نمایندگی از دانشگاه پیام نور، ضمن گرامیداشت 13 آبان و روزملی مبارزه با استکبار جهانی اعلام می نمایم خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور، همگام با اقشار مختلف مردم ، در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار، حضوری فراگیر و گسترده خواهد داشت و از تمامی دانشگاهیان نیز دعوت می نمایم در برهه حساس کنونی، با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی ابراز نمایند.

آرشیو مطالب