پنجشنبه 23 آبان 1398   19:20:50

برگزیده ها
1398/5/26 شنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز بازگشت آزادگان؛
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت

رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی فرارسیدن سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت.
در متن پیام دکتر محمدرضا زمانی آمده است:
بیست و ششم مردادماه سالروز بازگشت پیروزمندانه و غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن عزیزمان است، که با وجود سالها شکنجه و دوری از کشور و عزیزانشان، در راه دفاع از کیان و عزت یک ملت، در برابر سخت‌ترین ناملایمات ایستادگی کردند.
آزادگانی که با ایستادگی و مقاومت، در طول سال های سخت اسارت نه تنها روحیه دشمن را درهم شکستند بلکه سربلندی، غرور و افتخار را برای ملت ایران به ارمغان آوردند.
بدون شک ملت شریف ایران به داشتن چنین انسان های وارسته ای به خود می بالد و آزادگان سرافراز کشور را جزو ذخایر ارزشمندی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی می داند که همواره بزرگی آنها در خاطره ها و تاریخ این مرز و بوم زنده و جاری خواهد ماند.
اینجانب به نوبه خود، ضمن ارج نهادن به مقام شامخ آزادگان گرانقدر این سرزمین، این روز بزرگ را به تمامی خانواده های گرانقدر شهدا، ایثارگران، جانبازان غیور و آزادگان همیشه سرافراز تبریک عرض می نمایم.

آرشیو مطالب