پنجشنبه 2 آبان 1398   02:26:31

1398/6/30 شنبه
دکتر محمد هادی امین ناجی در اختتامیه نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو:
جذب دانشجوی علم و فناوری میتواند کشور را یک گام به جلوتر ببرد / آمادگی دانشگاه پیام نور برای برگزاری آزمونهای مختلف به صورت آنلاین

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجويی دانشگاه پیام نور گفت: جذب دانشجو به علم و فناوری میتواند کشور را یک گام به جلوتر ببرد و از طرف دیگر دانشگاه ها نباید خودشان را از جامعه جدا ببینند. به گزارش روابط عمومی ، محمدهادی امین ناجی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجويی دانشگاه پیام نور در مراسم اختتامیه نهمین مسابقه ملی نانو که با حضور مسئولان دانشگاه ها و نفرات برگزيده در دانشگاه صنعتی شريف برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین ماموریت تعریف شده برای دانشگاه ها ایجاد روحیه و نشاط در بین دانشجویان است و برگزاری مسابقات، المپیادها، جشنواره ها و رقابت های علمی میتواند این امر را محقق کند. وی با بیان اينکه شواهد نشان می دهد برگزاری رقابت ها و جشنواره ها دانشجويان را جذب کرده، ادامه داد: دانشجویان باید علم را برای ارتقای سطح زندگی و رفاه اجتماعی مردم بخواهند و اگر جوانان کشور به دنبال رویدادهای علمی هستند باید به نحوی باشند که آثار آن در زندگی روزمره مردم و جامعه علمی کشور قابل مشاهده باشد. دکتر امین ناجی افزود: از سوی دیگر دانشگاه باید فارغ از هر مسئله دیگری به این مسئله توجه کند که جذب دانشجو به علم و فناوری میتواند کشور را یک گام به جلوتر ببرد و از طرف دیگر دانشگاه ها نباید خودشان را از جامعه جدا ببینند در واقع جامعه باید احساس کند که فضای علمی کشور تاثیرگذار است؛ به نحوی که اگر روزی یک دانشگاه برای چند روز تعطیل شد این تعطیلی به چشم بیاید و نمود داشته باشد. معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجويی دانشگاه پیام نور تصريح کرد: خوشبختانه در نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو نزدیک به 4000 نفر شرکت کننده بود که نسبت به دوره قبل رشد چشمگیری داشته باشد و دانشگاه پیام نور به عنوان یکی از حامیان توسعه فناوری نانو در این بخش از هیچ تلاشی فروگذار نبوده اند. وی با بیان اينکه مطالبه گری دانشجو در حوزه های علمی تا آنجايی اهمیت دارد که پیشرفت علم و فناوری ايجاد شود، گفت: دانشگاه پیام نور سه دوره است که در رویداد فناوری نانو فعال به کار است و در کنار آن توانسته 90انجمن فناوری فعال نانو ایجاد کند البته امیدواریم که از مرز 100 انجمن عبور کرده و تعداد آنها را افزایش دهیم. دکتر امین ناجی خاطرنشان کرد: دانشگاه آماده است که آزمونهای مختلف را به صورت آنلاین  و سیستمی بدون استفاده از کاغذ در 500مرکز خود برگزار نماید همچنین این امکان را میتوانیم فراهم کنیم که برای ترویج علم نانو از طریق غیرحضوری و آنلاین از اساتید برجسته استفاده نماییم.