دوشنبه 29 مهر 1398   18:35:55

1398/7/16 سه‌شنبه
معاون پژوهش وفناوری دربازدیدازدانشگاه پیام نور خراسان جنوبی :
کارآفرینی هدف اصلی دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاه نسل سوم/همایش ملی روستا و عشایر در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی برگزار شد

دکترکریمی ازبرگزاری همایش ملی روستاو عشایردرسالن اجلاس دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند خبرداد و گفت:دانشگاه پیام نور از رویدادهای بزرگ در زمینه کارآفرینی و ورود جوانان به بازار کسب وکار حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی ،معاون پژوهش وفناوری دربازدیدازدانشگاه پیام نور خراسان جنوبی به نگاه ویژه دانشگاه پیام نور به حوزه کارآفرینی اشاره کردوگفت:این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه نسل سوم پتانسیل کافی برای برگزاری رویدادها وهمایش های ملی وبین المللی را دارد.

گفتنی است ،سفر دکتر کریمی در پی انعقاد تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و حضور در همایش ملی روستا و عشایر که در سالن اجلاس دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند با حضور دکتر جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری و تعدادی از مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد ؛ صورت گرفت.

این همایش ملی برای اولین بار در خارج از پایتخت و در استان خراسان جنوبی برگزارشد .