دوشنبه 19 آذر 1397   10:37:18

1397/9/13 سه‌شنبه
دکتر جلالیان در مراسم استقبال از دانشجویان جدید الورود؛
هدف را انگيزه اي براي يادگيري و پيشرفت تحصيلي عنوان کرد.

با حضور حداکثری دانشجویان ورودی جدید ،آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید به همراه کارگاه توجیهی آموزشی و معرفی برترینهای تحصیلی و فرهنگی در مرکز کرج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،دکتر سید اسحاق جلالیان رییس دانشگاه پیام نور استان البرز در مراسم استقبال از دانشجویان ورودي جديد،هدف را انگيزه اي براي يادگيري و پيشرفت تحصيلي دانشجويان دانست.
جلالیان فضای علمی،فرهنگی و معنوی دانشگاه را محلي براي بالندگي و شکوفايي استعدادها دانست . وي ضمن خير مقدم به دانشجويان ورودي جديد، راهيابي به دانشگاه بزرگ پیام نور را تبريک گفت.
دكتر جلالیان  پس از معرفي دانشگاه پیام نور اظهار داشت:  یکی از امتیازات ما کسب رتبه برترینهای کشور در حوزه های کیفیت آموزشی و پژوهشی است و کسب این افتخارات مرهون تلاش اعضای هیات علمي،کارکنان و دانشجويان می باشد.
رییس دانشگاه  پیام نور البرزدر پایان خواستار،هدفمند بودن دانشجو و آموختن فنون کارآفرینی در کنار فعاليت هاي علمي شد و تصريح کرد: دانشگاه، محيط را هم از بعد آموزشي و هم از بعد اجتماعي براي شما فراهم آورده است تا به بهترين نحو ممکن از اين فضا بهره برداري نماييد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر فرید مسئول نهاد نمایندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه پیام نور البرز نيز ورود دانشجويان جديد به دانشگاه  را تبريک  گفت و اظهار داشت: اولويت اول براي دانشجويان درس خواندن است و در اولويت هاي بعدي دانشگاه  فضاهاي متعددي براي آماده شدن دانشجويان و حضور موفق در اجتماع را فراهم نموده است.