چهارشنبه 5 تير 1398   10:21:14

1397/12/19 يكشنبه
چند خبر کوتاه از دانشگاه پیام نور فارس
نشست مدیران مراکز آموزشهای آزاد/برگزاری جشن 200 نفر از دانش آموختگان در دانشگاه پیام نور

کارمند کماندار دانشگاه پیام نور سکوی نخست رقابت‌های تیروکمان شیراز را فتح کرد
کارمند دانشگاه پیام نور در پایان رقابت‌های تیراندازی در رشته کمان ریکرو در شهرستان شیراز مرکز استان فارس در بخش بزرگ‌سالان با اقتدار بر سکوی اول این مسابقات ایستاد.
به گزارش روابط عمومی ، مسابقات تیراندازی باکمان به میزبانی هیئت تیروکمان شیراز در مسافت ۳۰ متر در رده سنی بزرگ‌سالان، با معرفی برترین‌ها در استان فارس به کار خود پایان داد.
این دوره از مسابقات با حضور بیش از ۳۰ ورزشکار در دو بخش آقایان و بانوان و به مناسبت گرامیداشت ولادت امام محمدباقر (ع) برگزار شد.
در پایان این دور از مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی، علی اسدی کارمند دانشگاه پیام نور مرکز فیروزآباد موفق شد عنوان اول این رقابت‌ها را کسب کند و بر سکوی نخست قرار گیرد.

نشست مدیران مراکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور استان فارس
معاون دانشگاه پیام نور استان فارس: باید جایگاه مراکز آموزشهای آزاد در دانشگاههای کشور تقویت شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور شیراز ، نشست مدیران مراکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور استان فارس با حضور سعید مظلومیان معاون آموزشی دانشگاه پیام نور استان فارس در سالن ولایت دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد.
در این نشست مظلومیان ضمن تاکید اهمیت مراکز آموزشهای آزاد در دانشگاههای کشور افزود:باید جایگاه مراکز آموزشهای آزاد در دانشگاههای کشور تقویت شود و حمایت همه جانبه در این زمینه صورت پذیرد .
وی افزود: ارتقاء کیفیت دوره های آموزشی ، نیاز سنجی و طراحی آموزش های مورد نیاز، مدیریت حرفه کسب و کار و مدیریت اجرایی و عملی باید در دستور کار مراکز آموزشهای آزاد قرار گیرد.
گفتنی است در این کارگاه آموزشی مسئولین و مدیران آموزشهای آزاد مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان فارس حضور داشتند.

برگزاری جشن 200 نفر از دانش آموختگان  در دانشگاه پیام نور جهرم
جشن 200 نفر از دانش آموختگان دانشگاه پیام نورجهرم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جهرم دکتر  محمد قناعتیان  رئیس  این دانشگاه در این جشن ضمن اشاره به اینکه بیشترین آمار قبولی در تحصیلات تکمیلی مربوط به دانشجویان دانشگاه پیام نور است و همچنین با اشاره به اینکه  بسیاری از شاغلین در ادارات شهرستان جهرم نیز  دانش آموخته  دانشگاه پیام نور هستند  اظهار داشت :این  حاکی از پتانسیل بالا و  هنر دانشگاه پیام نور در تربیت نسلی از متخصصین در حوزه های مختلف است . قناعتیان افزود : شما دانش آموختگان باید  با امید به آینده  مقاطع تحصیلی بالاتر را نیز طی کرده و در جهت خدمت رسانی به جامعه گام بردارید. گفتنی است این مراسم همراه با برنامه های  شاد فرهنگی و با حضور جمع کثیری از  دانشجویان به همراه  خانواده آنها و همچنین مسولین شهری برگزار شد و در پایان دانش آموختگان پس از دریافت لوح ،سوگند نامه دانش آموختگی را قرائت کردند.