سه‌شنبه 28 اسفند 1397   15:41:32

1397/12/19 يكشنبه
برگزاری بیستمین رویدادشتاب به میزبانی دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی
ایده های خلاق دانشجویان دانشگاه پیام نور در رویداد شتاب آذربایجان غربی

بیستمین رویداد شتاب آذربایجان (روشا) با همکاری پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز ارومیه با معرفی نفرات برتر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی :در این مراسم کامران جباری رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربی اظهارداشت:این رویداد در راستای همکاری دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری بستر برای کسانی که میخواهند ایده های خودرا محک بزنند فراهم شده است  وی تصریح کرد : رویکرد دانشگاه حمایت از دانشجویان نخبه و ایده پرداز است و با پشتیبانی از این دانشجویان در جشنواره های مختلف ،بستر را برای رشد و دیده شدن فراهم کرده ایم. در پایان هیات داوران متشکل از وحید حسینی و حسین رحیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه با توجه به ایده های ارائه شده برترین ایده ها را معرفی کردند .سینا حسن نژاد برای ایده بازی کامپیوتر ابی. سمیه زینالی برای ایده سایبان هوشمند و مهرداد دهقانی برای ایده خرید غیر مستقیم از خارج به عنوان نفرت برتر برگزیده شدند.