سه‌شنبه 28 اسفند 1397   15:05:25

1397/12/21 سه‌شنبه
در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی ؛
مراسم تجلیل ازانجمن ها و کانونهای دانشجویی در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی برگزارشد

آیین تجلیل از انجمن ها،تشکل ها و کانونهای دانشجویی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : امروز سه شنبه 21 اسفندماه این مراسم با حضور مسئولین دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی و دانشجویان عضو این تشکل ها برگزار، و به رسم یادبود به این دانشجویان لوح تقدیر و هدایایی اهداشد.
حسن آبادی مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان ، گزارشی از عملکرد انجمن ها و کانونها ارائه داد و اعلام کردوگفت  برای اولین بار در سطح دانشگاه پیام نورکشور برنامه هایی توسط این دانشجویان اجرا شده و مورد استقبال کشوری و استانی قرار گرفته است.
در ادامه دکتر ثقفی رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی  گفت: پتانسیل دانشجویان دانشگاه پیام نور استان بسیار بالاست و دانشجویان با همت و تلاش می توانند با همین شرایط کمبود امکانات به قله های افتخار نائل آیند و از دانشجویان خواست: از فرصت های زندگی کمال استفاده را برده و وقت آزاد خود را صرف ایده پروری،کارآفرینی و اشتغال زایی کنند.
دکتر ثقفی اظهار داشت: دانشگاه پیام به دانشگاه های نسل چهارم ورود کرده و از دانشجویانی که فعال در زمینه کارآفرینی،استارت آپ و .. هستند حمایت خواهد کرد.
درخاتمه این  مراسم از انجمن ها،تشکل ها و کانونهای دانشجویی برتر دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر بعمل امد وا
یستگاه مطالعه کانون فرهنگی هنری رنگین کمان مرکز بیرجند توسط رئیس دانشگاه پیام نور استان افتتاح شد.