سه‌شنبه 28 اسفند 1397   15:16:52

1397/12/22 چهارشنبه
در همایش تجلیل و الگو سازی مستعدان برتر و مخترعین؛
مخترع برتر دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری تجلیل شد

در همایش تجلیل و الگو سازی مستعدان برتر و مخترعین که به میزبانی بنیاد نخبگان و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد از عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکزشهرکرد به عنوان مخترع برتر تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی:در این مراسم که در مجتمع فرهنگی ، تفریحی لاله شهرکرد برگزار شد اختراع امین میرزاخانی نافچی عضو هیأت علمی گروه مکانیک و دو تن از دانشجویان با نام های محمد شیر علیزاده و علی حیدری نیز در بین 11اختراع برترمورد تقدیرقرار گرفت.
گفتنی است در جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش زاگرس و زردکوه که زیر نظر بنیاد ملی نخبگان به میزبانی استان ایلام در آذر ماه امسال برگزار شد ، بالغ بر 150 اختراع در حوزه های مختلف ثبت نام شد، که در مجموع و پس از داوری اولیه 88 اختراع برای حضور در جشنواره پذیرفته و پس ازداوری نهایی 11 اثر به عنوان اختراع سطح 3 تأیید شده بنیاد ملی نخبگان انتخاب و معرفی شد.