پنجشنبه 6 تير 1398   10:29:16

1398/3/12 يكشنبه
چند خبر از دانشگاه پیام نور استان مازندران؛
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه پیام ساری/برگزاری سومین نشست صمیمی دبیران انجمنهای علمی – دانشجویی و کانونهای فرهنگی

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه پیام نور مرکز ساری
 محفل انس با قرآن کریم همزمان با شب 23ماه مبارک رمضان در دانشگاه پیام نور مرکز ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید توسط چند تن از قاریان ممتاز استانی، دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران با اشاره به عظمت شب قدر تصریح کرد: اگر اهمیت  این شبها درک شود باعث بصیرت قلبها میشود.
وی افزود: در این لیالی، رحمت و مغفرت شامل حال انسانها و بندگان خدا میشود. در پایان نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام والمسلمین اسلامی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار و نیز مراسم ویژه شب قدر برگزار شد.

با حضور مدیر فرهنگی - دانشجویی دانشگاه پیام نور مازندران در مرکز آمل برگزار شد:
سومین نشست صمیمی دبیران انجمنهای علمی – دانشجویی و کانونهای فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، با توجه به ضرورت حضور دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی و فوق برنامه و حضور مؤثر در جشنواره های کشوری، سومین جلسه و نشست صمیمی دبیران انجمنهای علمی – دانشجویی و کانونهای فرهنگی با حضور دکتر صابر قاسم پور رئیس دانشگاه پیام نور مرکز آمل و سیاوش خاکپور مدیر فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور استان مازندران، در دانشگاه پیام نور مرکز آمل برگزار شد.
در ابتدا موسی حسن زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی مرکز به معرفی دبیران و اعضای انجمنها پرداخت و گزارش کاملی پیرامون فعالیتهای کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی مرکز آمل ارائه کرد.
در ادامه دکتر قاسم پور رئیس دانشگاه پیام نور آمل توضیحاتی درخصوص فعالیتهای انجام شده در راستای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی و همچنین دستاوردهای مرکز آمل عنوان کرد.
سپس سیاوش خاکپور مدیر فرهنگی دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور مازندران ضمن تشکر از مرکز آمل بابت حضور پررنگ در فعالیتها و مناسبتهای فرهنگی، به بیان اهداف انجمنهای علمی - دانشجویی و رسالت آنها در عرصه علمی دانشگاه پرداخت و خلاقیت و نوآوری علمی را بسیار مطلوب دانست و یادآور شد حوزه فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی دانشگاهها میتواند بسترساز فعالیتهای دانشجویان در مسیر شغلی آینده باشد.
وی برگزاری این نشست‌ها را موجب انعکاس فعالیت‌ها و ارجگذاری ویژه انجمن‌های علمی برشمرد و افزود: دانشگاه پیام نور بسیار تلاش کرده است که فعالیت انجمن‌های علمی را ارتقاء دهد؛ به ‌طوری‌ که فعالیت‌های دانشجویی باعث افتخار شود؛ زیرا اگر دانشگاه بخواهد رونق و پویایی یابد، باید به دانشجویان بها و فرصت داده شود.
در پایان هر یک از دبیران انجمنها به بیان پیشنهادات و نقطهنظرات خود پرداختند و مدیر فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیام نور استان و همچنین رئیس دانشگاه پیام نور مرکز آمل ضمن حمایت از برنامه های علمی و فرهنگی پیش روی انجمن ها و کانون ها، در پاسخ به سؤالات مطرح شده توضیحاتی ارائه کردند.