پنجشنبه 28 شهريور 1398   17:06:04

1398/4/15 شنبه
در مسابقات انتخابی قوی ترین مردان دانشگاه های استان مرکزی؛
کسب سه مدال طلا و به دست آوردن سهمیه مسابقات کشوری دانشجویان پیام نور اراک

اولین دوره مسابقات انتخابی قوی‌ترین مردان دانشگاه‌های استان مرکزی با شرکت ۱۳ ورزشکار از هفت مرکز آموزشی استان مرکزی در دو بخش مقدماتی و فینال روز جمعه در اراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مسابقات در دو دسته وزنی منهای ۷۵ کیلوگرم و به اضافه ۷۵ کیلوگرم پیگیری شد که در دسته منهای ۷۵ کیلوگرم محمد آمره‌ای از دانشگاه پیام نور اراک، مهران خزایی از دانشگاه اراک و امین عسکرنژاد از دانشگاه پیام نور اراک به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

در دسته به اضافه ۷۵ کیلوگرم هم، ابوالفضل یعقوبی از دانشگاه پیام نور اراک بر سکوی اول ایستاد، سعید رستمی از دانشگاه آزاد واحد فراهان نایب قهرمان شد و محمدرضا خدمت از دانشگاه پیام نور واحد کاشان در جایگاه سوم قرار گرفت.

در مجموع نتایج تیمی، دانشگاه‌پیام‌نور اراک با کسب ۳۳ امتیاز کاپ قهرمانی را به دست آورد و در سکوی اول ایستاد، دانشگاه اراک با کسب ۱۳ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت و دانشگاه آزاد اراک با ۹ امتیاز سوم شد.

گفتنی است محمد عسکری، محسن مسن آبادی، محمد صالحی و مجید یعقوبی داوری مسابقات را بر عهده داشتند.