شنبه 30 شهريور 1398   13:52:44

1398/5/22 سه‌شنبه
بازدید رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران از پروژه عمرانی مرکز ساری؛
تاکید دکترشیخ الاسلامی برضرورت تسریع در اجرای پروژه ساختمان 15خرداد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ،  دکتر محمودشیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران به همراه دکتر نازک تبار رئیس مرکز ساری و مهندس گوران مدیر عمرانی دانشگاه پیام نور استان از روند اجرایی پروژه در حال احدث دانشگاه پیام نور مرکز ساری (پانزده خرداد)بازدید کرد .
در این بازدید  وی  برضرورت تسریع در روند اجرایی پروژه مذکور  تاکید کرد. دکتر شیخ الاسلامی ضمن تشکر از واحد عمرانی، خواستار نظارت بیشتر و سرکشی هفتگی از این  پروژه  و ارائه گزارش دقیق از عملیات اجرایی و نواقص و کمبود های احتمالی در اجرای پروژه مذکور شد .
در ادامه این بازدید مقرر گردید پیمانکار نواقص موجود پروژه را در اسرع وقت به رییس مرکز ساری اعلام نماید و همچنین رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساری با هماهنگی مدیران مالی و عمرانی استان پیگیر نواقص باشند.