شنبه 30 شهريور 1398   23:22:50

1398/6/4 دوشنبه
در جلسه با مسئولان شهرداری کرج عنوان شد:
گسترش همکاریهای پژوهشی وعمرانی دانشگاه پیام نور البرز و شهرداری کرج

رئیس  دانشگاه پیام نور استان البرز و جمعی از مدیران این دانشگاه با قائم مقام شهرداری کرج و مدیر عامل سازمان سیما،زیبا منظر و فضای سبز کرج دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر سید اسحاق جلالیان رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز در حاشیه این دیدار  با بیان این مطلب که تعاملات دانشگاه با ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی استان البرز در راستای استفاده از ظرفیتهای موجود در راستای پیشبرد اهداف علمی،پژوهشی،فرهنگی و درآمدزایی در حال پیگیری و انجام است،اذعان داشت: دانشگاه پیام نور تعامل با شهرداری کرج را در حوزه های فعالیتهای مشترک پژوهشی،عمرانی و فرهنگی قوت خواهد بخشید.
وی در ادامه با تاکید بر  لزوم بهره گیری از فرصتهای موجود در دانشگاه و شهرداری عنوان کرد:  امیدواریم طی نشتهای آتی تفاهم نامه همکاری مشترک را با هدف به عملیاتی کردن ظرفیت‌های موجود  به امضا برسانیم.
رئیس دانشگاه در پایان افزود: دانشگاه پیام نور استان البرز زیرساختهای علمی و پژوهشی  فوق العاده ای برای اجرایی شدن بسیاری از طرحهای مدیریت شهری را در اختیار دارد و آماده هرگونه همکاری مشترک با دستگاههای اجرایی استان البرز و بویژه شهرداری کرج می باشد.
در ادامه مهندس عسگری قائم مقام شهرداری کرج نیز پیوند میان دانشگاه پیام نور و شهرداری کرج را زمینه ای جهت تعریف و پیاده سازی طرحهای در دست اجرا و همچنین پروژه های جدید اعم از علمی و پژوهشی و عمرانی اعلام و گسترش ارتباطات میان این دو دستگاه را خواستار شد .
مهندس بضاعتی پور مدیر عامل سازمان زیبا منظر شهرداری کرج نیز از در اختیار قراردادن امکانات این سازمان در گسترش و مدیریت بهینه فضای سبز دانشگاه پیام نور استان البرز خبر داد.
گفتنی است  به عنوان اولین گام شروع همکاریهای مشترک دانشگاه و شهرداری کرج  و در راستای معرفی گسترده تر دانشگاه و جذب دانشجو ، مقرر شد در همه مناطق شهری کرج بیلبوردهای تبلیغاتی شهرداری به مدت یکماه به صورت رایگان  در اختیار دانشگاه قرار گیرد.