دوشنبه 29 مهر 1398   19:56:07

1398/7/15 دوشنبه
در دانشگاه پیام نور اراک؛
شعبه بانک قرض الحسنه مهر ایران افتتاح شد

دکتر علی اکبر ملکی راد ؛ در راستای ارائه خدمات هرچه بهتر به دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور اراک و کاهش مشکلات مراجعین ، نماینده بانک قرض الحسنه مهر ایران از 13 مهرماه لغایت 20 مهرماه در دانشگاه حضور خواهد داشت.
رئیس دانشگاه دانشگاه پیام نور استان مرکزی گفت: با حضور نماینده بانک قرض الحسنه مهر ایران در دانشگاه دانشجویان می توانند امور همچون افتتاح حساب آنلاين وتشکیل پروند وام  دانشجویی را در سامانه پرداخت تسهيلات بصورت آنلاين را فراهم نموده است .
دانشجويان پس از افتتاح حساب و تشکيل پرونده، تسهيلاتي معادل با کل شهريه ي تقريبي خود تا زمان فارغ التحصيلي به صورت يكجا دريافت مي‌نمايند.
لازم به ذکر است مدت بازپرداخت تسهیلات اعطایی حداکثر ۴۸ ماهه و به ازاء هر سال تحصیلي حداکثر ۱۲ قسط مطابق با مقطع تحصيلي و اعلام دانشگاه مي باشد