دوشنبه 30 دي 1398   01:17:59

1398/9/27 چهارشنبه
برگزاری نخستین دوره کارگاه کمکهای اولیه امداد و نجات ویژه دانشجویان ،
نخستین دوره کارگاه کمکهای اولیه امداد و نجات ویژه دانشجویان در دانشگاه پیام نور مرکز میبد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی :نخستین دوره کمکهای اولیه امداد و نجات ویژه دانشجویان در مرکز میبد برگزار شد. در این دوره که با همکاری کانون هلال احمر شهرستان میبد برگزار شد، دانشجویا ن با مباحث تئوری و عملی کمکهای اولیه و امداد شامل cpr, بانداژ، آتل بندی، اندازه گیری فشار و سایر اصول اولیه امداد و نجات آشنا شدند. این دوره به مدت یک هفته در پیام نور میبد و هلال احمر شهرستان برگزار و اختتامیه دوره پایان روز دوشنبه 25 آذر ماه سال 98 بود. انتظار می رود دوره مذکور در بهمن ماه تکرار و برای دانشجویانی که آزمون این دوره را با موفقیت طی کنند ،در دوره تکمیلی نیز شرکت نمایند.خاطر نشان می شود کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه پیام نور فعال ترین کانون دانشجویی در سطح شهرستان میبد محسوب می شود.