فناوری و پژوهش
1398/4/2 یکشنبه
افتتاح دفتر کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان در دانشگاه پیام نور
دکتر معصومی : جذب دانشجویان مستعد و حمایت از ایده های کارآفرینی از مهمترین اهداف دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
در راستای تفاهم نامه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با کانون انجمن های صنفی کارفرمایان کشور ، جلسه دوم هماهنگی و ایجاد کارگروه استانی آذربایجان شرقی ، با حضور مسئولین کانون در استان در محل ستاد استان دانشگاه پیام نور تشکیل و مطابق اساسنامه و بخشنامه های ابلاغی نسبت به تسهیل امور اجرائی این تفاهم نامه و همکاری گسترده فی مابین دانشگاه و کانون اقدامات لازم صورت پذیرفت.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان با مثبت ارزیابی کردن این حرکت در کل استان های کشور و لزوم اهمیت بخشی به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه ، گفت : دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی با داشتن 4 مرکز نوآوری و کارآفرینی در سطح مراکز و واحدهای استان یکی از استان های برتر و پیشرو در این زمینه بوده و جذب دانشجویان مستعد و حمایت از ایده های کارآفرینی از مهمترین اهداف دانشگاه است.
ایشان با اشاره به اینکه اولین مراکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه پیام نور در استان آذربایجان شرقی افتتاح شده ، گفت : با هم افزایی و شناسایی نقاط قوت و پتانسیل های موجود و رفع کمبودها و کاستی ها خواهیم توانست قدم های بسیار موثری را در زمینه کارآفرینی و حمایت از نخبگان و استعدادهای دانشجویی داشته باشیم .
مهندس سلطانی از اعضای کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان آذربایجان شرقی نیز ضمن تقدیر از توجه مسئولین دانشگاه پیام نور کشور و استان به این موضوع بسیار مهم و مورد نیاز کشور در زمان کنونی ، گفت : سعی در شناسایی و توجه به ایده هایی داریم که در صنعت و جامعه مورد نیاز است تا با حمایت از آنها و تبدیل آنها به طرح های نوآورانه ، زمینه رشد و ارتقاء آنها را فراهم کنیم .
در پایان این جلسه و پس از مشخص شدن اعضای کارگروه استانی این تفاهم نامه ، حاضرین دفتر کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان آذربایجان شرقی مستقر در محل ستاد استانی دانشگاه پیام نور استان را افتتاح کردند.