فرهنگی
1398/8/26 یکشنبه
تقدیر معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری از دکتر معصومی
کسب رتبه برتر دانشگاه پیام نور در بین دانشگاههای استان آذربایجان شرقی

همزمان با مراسم سالانه تقدیر از سازمان های فعال در زمینه اوقات فراغت ، که توسط اداره ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی برگزار شد ، دانشگاه پیام نور استان حائز رتبه برتر در بین دانشگاههای استان شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
خانم غفارزاده مدیر امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان با اعلام این خبر ، گفت : دانشگاه پیام نور در بین دانشگاههای استان و بر اساس ارزشیابی های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط در اداره ورزش و جوانان و ستاد ساماندهی امور جوانان استان مستقر در استانداری ، طبق سنوات گذشته حائز رتبه برتر شده و دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان از طرف مهندس راستگو ، معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مورد تقدیر قرار گرفت.
دکتر معصومی نیز ضمن قدردانی از زحمات همکاران و فعالیت های صورت گرفته در حوزه اوقات فراغت دانشجویان و جوانان ، گفت : انسان موفق کسی است که برای لحظه به لحظه زندگی خود برنامه داشته باشد و با بهره جستن از برنامه ریزی دقیق و منظم از اوقات فراغت خود به بهترین نحو ممکن و در راستای اعتلای خویش استفاده کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان با اشاره به اهمیت داشتن برنامه ریزی مناسب توسط همه دستگاههای اجرایی در راستای پر کردن اوقات فراغت جوانان و آینده سازان کشور ، گفت : دانشگاه پیام نور در عرصه فعالیت های فرهنگی و دانشجویی جزو دستگاههای اجرایی برتر در سطح استان و در بین دانشگاههای پیام نور کشور است و همه اینها در سایه زحمات و تلاش های همه همکاران دانشگاه محقق شده است .