مراکز
1398/10/3 سه‌شنبه
برگزاری مسابقات فوتسال بین رشته ای
مسابقات فوتسال بین رشته ای در دانشگاه پیام نور مرکز مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مراغه :
درراستای ایجاد شور و نشاط دانشجویی ، به همت امور فرهنگی و دانشجویی مرکز مراغه ، یک دوره مسابقات فوتسال بین رشته ای ، با حضور 7 تیم در سالن ورزشی شهدای دانشجو این مرکز برگزار شد.
دکتر پناهی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مراغه با بیان اینکه تندرستی و سلامتی جسم می تواند در اعتلای انسان در ابعاد مختلف زندگی کمک کند ، گفت : تربیت بدنی جزو رشته های بسیار بانشاط و پرطرفدار در بین دانشجویان است و در همین راستا هر برنامه ای که بر اساس فعالیت های این رشته در دانشگاه برنامه ریزی و اجرا می شود باعث ایجاد شور و نشاطی خاص در بین دانشجویان می شود.
دکتر پناهی با حضور در محل برگزاری مسابقات و اطلاع از روند برگزاری آن ، از دست اندرکاران اجرایی تشکر و قدردانی کرده و گفت : امیدواریم بتوانیم با برنامه های متنوع فرهنگی و دانشجویی شور و نشاط را در بین دانشجویان و کارکنان و اساتید ایجاد کنیم .
این مسابقات به صورت جدول شانس مجدد در طی دو روز برگزار و با قهرمانی تیم آذربایجان به پایان رسید .