مراکز
1398/10/29 یکشنبه
در دیدار با رئیس شورای شهرستان عجب شیر
بر تعامل متقابل جهت توسعه علمی و فرهنگی شهرستان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی واحد عجب شیر :
دکتر باغبان رئیس دانشگاه پیام نور واحد عجب شیر با حضور در محل شورای اسلامی شهرستان عجب شیر ، با رئیس شورا دیدار و در خصوص نحوه تعامل و همکاری بیش از پیش بین دانشگاه و شورا به عنوان دو سازمان تاثیر گذار رایزنی کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور واحد عجب شیر ضمن قدردانی از زحمات شورای اسلامی شهرستان و شهرداری در راستای تامین رفا و آسایش مردم ، گفت : با توجه به نقش تاثیر گذار دانشگاه پیام نور در توسعه علمی و فرهنگی شهرستان ، لزوم همکاری بیش از پیش و تعامل بهتر بین دو سازمان ضروری به نظر می رسد.
آقای قاسم نژادیان رئیس شورای اسلامی شهرستان نیز ضمن تقدیر از حضور رئیس و همکاران دانشگاه پیام نور در این جلسه خدمت رسانی به مردم را وظیفه و رسالت مشترک بین تمامی دستگاههای اجرایی عنوان کرده و گفت : میزان رضایتمندی مردم نشانگر تلاش و اهتمام مجموعه‌ شهرداری و دانشگاه پیام نور در راه خدمتگزاری واقعی و صادقانه به مردم است.
وی با اشاره به توانمندیهای دانشگاه پیام نور در عرصه های مختلف ، از آمادگی کامل مجموعه شورای شهر و شهرداری شهرستان عجب شیر برای همکاری مشترک با دانشگاه در حوزه های مختلف خبر داد.