1398/10/24 سه‌شنبه
در پی درگذشت دکتر علی حاجی بلند
پیام تسلیت دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور کشور

دکتر علی حاجی بلندی عضو هیئت علمی گروه الهیات دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و یکی از اساتید مجرب و متعهد این دانشگاه ، پس از تحمل یک دوره بیماری سخت ، دعوت حق را لبیک گفته و به دیار باقی شتافت .
دکتر حاجی بلندی از اساتید پرطرفدار و محبوب گروه الهیات دانشگاه پیام نور بوده که در زمینه شمس شناسی نیز فعالیت داشت و علاقه مندان بیشماری از جلسات علمی و ادبی ایشان بهر برده بودند.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان و اعضای هیئت رئیسه ، اعضای علمی دانشگاه ، کارکنان و دانشجویان بیشماری با شرکت در مراسم تشییع و تدفین این استاد برجسته ، ضایعه درگذشت ایشان را به سوگ نشستند.
همچنین دکتر زمانی رئیس دانشگاه پیام نور ضمن تسلیت درگذشت ایشان به جامعه علمی دانشگاه پیام نور کشور و استان آذربایجان شرقی پیام تسلیت خود را خطاب به خانواده ایشان صادر کردند.