1398/10/25 چهارشنبه
افتخارآفرینی دانش آموخته دانشگاه پیام نور
کسب رتبه 31 آزمون وکالت استان توسط دانش آموخته مرکز هشترود

به گزارش روابط عمومی مرکز هشترود :
 آیدین قربانی دانش آموخته رشته حقوق دانشگاه پیام نور مرکز هشترود موفق به کسب رتبه 31 آزمون وکالت استان آذربایجان شرقی شد.
دکتر شیرازی رئیس مرکز هشترود ضمن اعلام این خبر ، گفت : آیدین قربانی یکی از دانشجویان فارغ التحصیل با بار علمی بالای دانشگاه پیام نور هست که امروز شاهد موفقیت او در آزمون وکالت استان و نیز آزمون وکالت قوه قضائیه هستیم .
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن تبریک این موفقیت به جامعه علمی دانشگاه پیام نور استان و مرکز هشترود ، گفت : دانشجویان مستعد و توانمند بسیاری در حال تحصیل در دانشگاه پیام نور هستند که به واسطه سیستم آموزشی متفاوت و به روز این دانشگاه ، همه ساله شاهد موفقیت آنان در عرصه های مختلف علمی ، پژوهشی و آزمون های استخدامی هستیم .
شایان ذکر است آقای قربانی فارغ التحصیل رشته حقوق مرکز هشترود در هر دو آزمون کانون وکلای استان آذربایجان شرقی و کانون وکلای قوه قضائیه کشور موفق به اخذ نمره قبولی شده است .