آموزش
1398/5/1 سه‌شنبهبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم:
رئیس دانشگاه پیام نور استان قم در دیدار با رئیس مرکز آموزش زبان فارسی و معارف اسلامی ویژه طلاب غیر ایرانی جامعة المصطفی العالمیه:
تحصیل طلاب خارجی در رشته آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور استان قم با تسهیلات ویژه

دکتر محمد علی حسینی رئیس دانشگاه با حضور در مرکز آموزش زبان فارسی و معارف اسلامی جامعة المصطفی العالمیه ضمن معرفی دانشگاه پیام نور و طریقه جذب در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری و فراگیر به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، نحوه ی ارائه خدمات آموزشی و علمی و میزان کیفیت تحصیلی پرداختند.

حسینی افزود : تسهیلات اعطایی مالی جدید دانشگاه پیام نور به دانشجویان و افزایش ٢ برابری وام شهریه از امتیازات تحصیل در دانشگاه پیام نور می باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محسنی رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی جامعة المصطفی العالمیه ضمن تشکر از حضور ریاست دانشگاه پیام نور استان قم به معرفی مرکز مذکور با حضور طلاب از ۶۴ کشور در آن پرداختند.

ایشان در ادامه با بیان اینکه طلاب تمایل زیادی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه پیام نور را دارند خواستار برگزاری جلسات بیشتر برای هماهنگی و تسهیل در امور آموزشی و تحصیلی طلاب پس از حضور در دانشگاه شدند.

در پایان این جلسه طی درخواست رئیس مرکز مذکور دکتر محمد علی حسینی از  قسمت های مختلف آن بازدید نمودند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم