آموزش
1398/6/27 چهارشنبه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم
«دستورالعمل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1398»

«دستورالعمل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1398»

دستورالعمل شماره 37317/س مورخ 24/6/98 سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1398 را ایفاد و موارد ذیل را به آگاهی می‌رساند:

1-زمانبندی ثبت‌نام:

-       ثبت نام غیرحضوری از تاریخ 27/6/98 لغایت 31/6/98

-       مراجعه حضوری و تشکیل پرونده از تاریخ 30/6/98 لغایت 6/7/98

یک شنبه 31/6/98 :  مهندسی صنایع غذایی

دوشنبه 1/7/98:     زیست شناسی_ مدیریت بازرگانی

سه شنبه  2/7/98:   حسابداری

چهارشنبه  3/7/98 :  حقوق

شنبه 6/7/98:         روانشناسی

درخواست مهمان از تاریخ 30/6/98 لغایت 6/7/98

-       انتخاب واحد از تاریخ 31/6/98 لغایت 7/7/98

ضمناً روند ثبت نام به شرح ذیل است:

2-ثبت‌نام کلیه پذیرفته‌شدگان بصورت غیرحضوری انجام می‌شود و پذیرفته‌شدگان گرامی لازم است با مراجعه به سایت  http://reg.pnu.ac.ir از تاریخ و نحوه نام‌نویسی آگاهی یابند.

3-پذیرفته‌شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق‌الذکر در زمان ثبت‌نام  اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.

4-پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب jpg یا jpeg و با حجم هر عکس حداکثر 250 کیلوبایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند.

-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه

-تصویر کارت ملی (پشت و رو)

-عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک (برای مراجعه حضوری 4 عدد)

-مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)

-تصویر مدرک دیپلم متوسطه

-دارندگان دیپلم سالی واحدی یا ترمی واحدی علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود را ارائه نمایند.

-تصویر درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت برای آخرین مدرک تحصیلی

5-دانشجو پس از ثبت نام اولیه و بارگذاری مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده در زمان تعیین شده به محل قبولی مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید. بدین منظور لازم است کاربران ارشد رایانه مراکز، نسبت به تعریف تاریخ مراجعه حضوری از طریق پردازش10650 (برنامه‌ریزی ترتیب پذیرش دانشجویان)، ساعت و مکان مراجعه با درج آدرس و شماره تلفن در سامانه آموزشی گلستان در بازه زمانی 30/6/98 لغایت 6/7/98 اقدام نمایند. در برنامه‌ریزی پردازش 10650 لازم است دوره، مقطع و شماره مرکز تکمیل شود.

6-در هنگام مراجعه دانشجو اصل مدارک با اطلاعات بارگذاری شده در سامانه آموزشی گلستان مطابقت و تصویر آن در پرونده فیزیکی دانشجو درج می‌گردد و پس از آن کاربر خدمات آموزشی نسبت به تایید ثبت نام (پذیرش نهایی) در سامانه گلستان اقدام می‌نماید. پس از طی مراحل مذکور امکان اخذ شماره دانشجویی، واریز شهریه و در نهایت انتخاب واحد دانشجو فراهم می‌گردد.

یادآوری مهم: سایر مدارک مورد نیاز برای درج در پرونده فیزیکی دانشجو مطابق «بند الف- صفحه شماره 1» دستورالعمل ثبت‌نامی سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد.

*نکته مهم: لازم است اصل آخرین مدرک تحصیلی دانشجو (دیپلم نظام جدید  3-3-6 / پیش‌دانشگاهی/ دیپلم نظام قدیم/ کاردانی) در پرونده ضبط شود.

7-با توجه به اینکه فایل عکس پذیرفته‌شدگان در سامانه آموزشی گلستان فعال می‌باشد لازم است چهره پذیرفته شده با عکس موجود در سامانه و مدارک شناسایی تطبیق داده شود و درصورت مغایرت مطابق «بند ح صفحه 14» دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شود.

8-مغایرت در مشخصات شناسنامه‌ای و مدارک تحصیلی پذیرفته‌شدگان مطابق «بند ی- صفحه 15» دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شود.

9-رعایت تاریخ‌های اعلام شده در این دستورالعمل و دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور الزامی است و مسئولیت عدم رعایت آن بر عهده رئیس یا سرپرست محترم مرکز/ واحد خواهد بود.

10-براساس نکته 2 بند (د) مندرج در صفحه 9 دستورالعمل سازمان سنجش و آموزش کشور برای پذیرفته‌شدگان در رشته‌های تحصیلی پذیرش با آزمون، معدل کتبی دیپلم تاثیری نداشته است.

11-مغایرت نوع دیپلم یا معدل کتبی دیپلم فقط برای معدل کتبی سال سوم دیپلمه‌های نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی فارغ‌التحصیل سال 1384 لغایت 1397 لحاظ شده است. همچنین مغایرت نوع دیپلم یا معدل کتبی دیپلم برای معدل کتبی سال آخر دیپلمه های نظام جدید 3-3-6 فارغ التحصیل سال 1398 محاسبه شده است.

12-مدرک کاردانی دانش‌آموختگان دوره‌های کاردانی پیوسته (فاقد مدرک پیش‌دانشگاهی)، به جای مدرک پیش‌دانشگاهی ملاک عمل واقع شود.

بدیهی است واحدهای گذرانده شده در دوره کاردانی این دسته از داوطلبان قابل معادلسازی نمی‌باشد.

13-طبق ماده 28 آئین نامه آموزشی پذیرفته‌شدگانی که درس‌های گذرانده در دوره‌های کاردانی و کارشناسی مورد تائید دارند (به غیر از مدارک بند12) و متقاضی تطبیق واحد هستند،  مقتضی است تقاضای کتبی و ریزنمرات تائید شده خود را به آموزش مرکز/ واحد ارائه کنند؛ تا مطابق پیوست شماره 4 آیین نامه آموزشی مقطع کارشناسی (مصوب 20/12/91) در مرکز/واحد رسیدگی شود.

14-مطابق دفترچه راهنمای ثبت‌نام سازمان سنجش آموزش کشور، کارمندان مراکز دانشگاه و واحدهای تحت پوشش آنها با هر وضعیت استخدامی مجاز به انتخاب رشته مرکز یا واحد محل اشتغال خود نیستند. در صورت انتخاب رشته/ مرکز محل اشتغال؛ قبولی آنها کان لم یکن می‌شود. همچنین مجاز به انتقال یا مهمان شدن به مرکز/ واحد محل اشتغال خود نمی‌باشند.

15-براساس مقررات مندرج در بند (الف) صفحه 1 دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور تاریخ اخذ دیپلم نظام جدید 3-3-6 یا مدرک پیش‌دانشگاهی / کاردانی برای دارندگان دیپلم سالی واحدی/ ترمی واحدی حداکثر تا تاریخ 31/6/98 خواهد بود. ضمناً سایر مقررات در دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور ذکر شده است.

16-تمامی رشته‌های دوره تحصیلی مقطع کارشناسی برای ورودی‌های سال 98 با یک عنوان ثابت و بدون گرایش در برنامه درسی تجمیع و معرفی می‌شوند و مدرک تحصیلی نیز با همان عنوان صادر خواهد شد.

یادآوری مهم: دانشجویان ملزم به تحصیل در کد قبولی اعلام شده می‌باشند و تغییر آن فقط پس از کسب شرایط تغییر رشته طبق مقررات امکان‌پذیر می‌باشد.

17-ملاک بررسی سهمیه دانشجویان سهمیه ثبت‌نامی داوطلب بوده و سهمیه مناطق در سامانه آموزشی گلستان تحت عنوان منطقه 1 درج شده است.

18-مقررات نظام وظیفه مطابق مقررات مندرج در صفحه 20 و 21 دفترچه راهنمای ثبت‌نام شماره 1 بررسی شود.

19-مقررات دانشجویان غیرایرانی مطابق ضوابط مندرج در «بند (ن) صفحه 17 و 18» دستورالعمل، شرایط و ضوابط ثبت نام اتباع خارجی براساس بند 2-5 صفحه شماره 26 و 27 دفترچه راهنمای ثبت‌نام شماره 1 سازمان سنجش آموزش کشور بررسی شود.

20-کلیه فرم‌ها و نمونه فرم‌های سهمیه‌های ثبت‌نامی در پیوست دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور می‌باشد.