آموزش
1398/7/1 دوشنبهبه گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان قم:
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس
دکتر محمد علی حسینی رئیس دانشگاه پیام نور استان قم طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو  و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و کمال ورق میخورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

همانگونه که فروردین نوید بخش حیات  مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه ی دانشگاهیان ارجمند، تلاشگران عرصه ی علم و دانش به ویژه دانشجویان ورودی جدید که به تازه گی به خانواده ی دانشگاه پیام نور استان قم پیوسته اند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) سال تحصیلی جدید در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری  «سال رونق تولید» نامگذاری شده است، با توجه به اینکه یکی از خطیرترین وظایف در تحقق دستیابی به اقتصاد مقاومتی بر دوش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است و قطعا همه دانشگاهیان و دانشجویان با تمرکز بر تحقیقات کاربردی دانش بنیان  در این مسیر وظیفه خود را به خوبی ادا خواهند نمود، توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی و فرهنگی باشیم.

همچنین با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تقارن مبارک مطلع مهر و آغاز هفته دفاع مقدس که یاد آور خلق حماسه بزرگ مردانی ازخیل معلمان و شاگردان مکتب ایثار و شهادت است با تجدید میثاقی مجدد با آرمان های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و پاسداشت ارزش های با شکوه انقلاب مقدس اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تلاش کنیم تا آرمان های بلند انقلاب اسلامی را با همکاری و همیاری شما جامعه دانشگاهی در محیط مقدس علم و دانش در مسیر رونق و شکوفایی چرخه های تولید علم و دانش و ایجاد دانشگاه تمدن ساز با شتاب بیشتری حرکت کرده و آینده ای  روشن محقق سازیم.

امید است مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان عزیز موفق باشند.
از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت و بهروزی آرزو می نمایم.

محمد علی حسینی

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم