فرهنگی و دانشجویی
1396/10/30 شنبهریاست دانشگاه پیام نور استان قم خبر داد:
برگزاری دوره های جدید و کاربردی در مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان قم
دکتر محمد علی حسینی ریاست دانشگاه پیام نور استان قم از برگزاری دوره های جدید و کاربردی در مرکز آموزش های آزاد دانشگاه در ترم پیش رو خبر داد

وی گفت: دانشگاه پیام نور استان قم با  برگزاری دوره های آموزش های عالی و کاربردی  به منظور ارتقاء سطح دانش و فرهنگ و مهارت افزایی علاقه مندان در زمینه های عمومی،مهارتی،کاربردی و تخصصی برای دانشجویان دانشگاه و اقشار عمومی مردم در سطح استان قم اقدام نموده است که امیدواریم با استقبال علاقمندان هم استانی روبرو شود.

متقاضیان و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مدیریت دانشجویی مرکز مراجعه و یا با شماره ثابت 32142151 تماس حاصل گردد.
شایان ذکر است به زودی سایت اطلاع رسانی مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور استان قم و کانال تلگرامی اطلاع رسانی جهت بهره مندی از فحوای فعالیتهای این مرکز شروع به کار خواهد کرد.