پژوهش
1398/2/31 سه‌شنبه
با هدف اجرایی شدن تفاهم نامه دانشگاه با سازمان فنی و حرفه ای کشور برگزار شد
جلسه ویدئو کنفرانس با حضور معاونین دانشگاه، روسای استانها و مسئولین سازمان فنی و حرفه ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جلسه در راستای عملی شدن تفاهم نامه دانشگاه با سازمان فنی حرفه ای کشور که در دی ماه سال گذشته انعقاد شده برگزار گردید .
در این جلسه،دکتر علیرضا محدثی زرندی، رئیس دانشگاه پیام نور استان بر ملزم شدن دانشجویان به گذراندن یکی مهارت های فنی و حرفه ای تاکید کرد و گفت:دوره هایی علاوه بر دوره های موجود فنی و حرفه ای وجود دارد که می توان از ظرفیت دانشگاه برای استاندارد سازی و تولید محتوای این دوره ها استفاده کرد.
گفتنی است، ارتقاء توان اشتغال پذیری دانشگاهها و توانمند سازی دانشجویان از اهداف این تفاهم نامه است و با عملی شدن آن شاهد، ارتقاء توان کارافرینی و اشتغال زایی دانشجویان دانشگاه خواهیم بود.