پژوهش
1398/5/19 شنبه
با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکز علم دانشگاه راه اندازی گردید
معرفی ظرفیت های علمی دانشگاه از مهمترین اهداف این مرکز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز مرکز علم ستاد استان با حضور دکتر علیرضا محدثی زرندی ، رئیس دانشگاه پیام نور استان، جمعی از اعضاء هیات علمی و مدیران ستاد استان،آغاز به کار کرد.
دکتر علیرضا محدثی زرندی، معرفی امکانات آموزشی دانشگاه برای مراکز علمی و مدارس را از مهمترین اهداف این مرکز ذکر کرد و بر گسترش و به روز کردن امکانات آن تاکید کرد.
گفتنی است، این مرکز به  همت رییس آزمایشگاههای  قطب استان خانم دکتر محمدی راه اندازی گردیده  و به وسایل آزمایشگاهی فیزیک، شیمی،  زیست شناسی و زمین شناسی تجهیز شده و می تواند مورد استفاده دانشجویان، دانش آموزان مدارس و فرزندان کارکنان دانشگاه به منظور یادگیری عملی دروس تحصیلی آنها قرار گیرد.
لازم به ذکر است، سنگ ها و فسیل های ارزشمند زمین شناسی، گونه های جنینی و  جانوری ،مدل های مختلف آناتومی اجزاء بدن انسان  مانند: اسکلت بدن، کره چشم، قلب، کلیه ها و مغز  به همراه میکروسکوپ های نوری، استریوسکوپ، آون، مواد شیمیایی ، انواع رنگ ها و محلول ها بخشی از امکانات آزمایشگاهی این مرکز می باشد.