مراکز و واحدها
1398/6/9 شنبه
کانون عفاف و حجاب واحد گلباف در جشنواره رویش کشوری حائز رتبه برتر گردید.
تقدیر از عارفه پورجعفری در این جشنواره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کانون عفاف و حجاب واحد گلباف  به دبیری خانم عارفه پورجعفری دانشجوی رشته روانشناسی این واحد، موفق به کسب رتبه برتر در هفتمین جشنواره ملی رویش دانشگاههای کل کشور شد.
گفتنی است این کانون پیش از این در جشنواره رویش دانشگاههای پیام نور کشور که در گرگان برگزار شده بود موفق به کسب رتبه برتر گردید و به مرحله کشوری راه یافته بود.
لازم به ذکر است، جشنواره کشوری رویش، امسال با حضور کانون های فرهنگی هنری دانشگاههای کشور در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد و کانون عفاف و حجاب واحد گلباف به همراه 8 کانون دیگر دانشگاه پیام نور در این جشنواره موفق به کسب رتبه برتر شدند.
برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب، اجرای مسابقه با موضوع عفاف و حجاب و ترویج خوش حجابی از جمله فعالیتهای این کانون بوده است.
گفتنی است، جشنواره رویش، ویژه دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی-هنری، در بخش های دینی و  اجتماعی می باشد.