آموزش
1398/11/7 دوشنبه
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد فراگیر سال99-98 استان کرمان
مراحل پذیرش و ثبت نام

1- ابتدا لازم است، ثبت نام غیر حضوری توسط دانشجو در سایتreg.pnu.ac.ir انجام  شود
خلاصه مراحل پذيرش غیر حضوری :
كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سایت گلستان شوند:
- شناسه كاربري: شماره داوطلبي h982 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.
- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك شامل(کارت ملی، شناسنامه، مدرک تحصیلی لیسانس، عکس و مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه برای آقایان) لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

2- پذیرش حضوری و تشکیل پرونده فیزیکی
بعد از تكميل مرحله دوم  با مراجعه به مركز قبولي نسبت به تشكيل پرونده فيزيكي و ثبت پذيرش نهايي اقدام نموده  و با داشتن فرم پذیرش و شماره دانشجویی جهت تشکیل پرونده حضوری به دانشگاه محل قبولی مراجعه نمایید.
مدارک لازم جهت ثبت نام  حضوری
-اصل وکپی از تمام صفحات شناسنامه یک سری
-اصل وکپی از کارت ملی پشت ورو یک سری
-اصل وکپی کارت پایان خدمت یک سری
-شش قطعه عکس 4*3زمینه سفید رنگی
-اصل وکپی مدرک لیسانس دوسری
بند1-افرادی که دارای مدرک کارشناسی  ناپیوسته می باشند باید اصل وکپی مدرک کاردانی خود رانیز به همراه داشته باشند.
بند2-برای دبیران که متعهد خدمت در آموزش وپرورش هستند باید تصویر برابر اصل ار مدارک کاردانی وکارشناسی(دریافت تصویرمدرک از کارگزینی اداره آموزش وپرورش محل خدمت) به همراه گواهی اشتغال به کار وفرم موافقت با ادامه تحصیل وآخرین حکم کارگزینی خود را به همراه داشته باشند.
3-پرداخت شهریه:
 كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
 * دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
- منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->
فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
-پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
- منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
آدرس و تلفن مراجعه حضوری در کرمان : میدان پژوهش جنب دانشگاه باهنر.دانشگاه پیام نور پردیس شماره یک ساختمان احمدی روشن. طبقه اول دفترتحصیلات تکمیلی و تلفن4- 03432735571 داخلی 8110 و8130  و8112 و شماره همراه 09388316256 اعلام میگردد
و در شهرهای سیرجان، رفسنجان، بم ،جیرفت و بافت به دانشگاههای پیام نور این مراکز مراجعه شود.

اعلام نتایج کارنامه آزمون دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (نوبت بیستم)