دکتررضایی

د

برگزاری کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع حرم استان گیلان برگزاری کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع حرم استان گیلان کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع حرم استان گیلان به میزبانی دانشگاه پیام نور استان گیلان و درسالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکزرشت و با حضور دانشجویان ، کارکنان و مسئولین شهرستانی و خانواده محترم هفت شهید مدافع حرم استان گیلان برگزار گردید . دکتر رضایی رییس دانشگاه پیام نور استان گیلان در مراسم افتتاح کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع حرم

برگزاری کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای
 مدافع حرم استان گیلان
به میزبانی دانشگاه پیام نور گیلان

کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع  حرم استان گیلان به میزبانی دانشگاه پیام نور استان گیلان و درسالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکزرشت و با حضور  دانشجویان ، کارکنان و مسئولین شهرستانی و خانواده  محترم هفت شهید مدافع حرم استان گیلان برگزار گردید . دکتر رضایی رییس دانشگاه پیام نور استان گیلان در مراسم افتتاح کنگره ۱۷۵ شهید غواص و گرامیداشت شهدای مدافع حرم در دانشگاه پیام نور رشت گفت: امروز امنیت کشور ما مرهون خون این شهداست و ما دانشگاهیان افتخارمان این است که این چنین مراسماتی را برگزار می کنیم. وی افزود: خداوند را شاکریم که رهبری بزرگ داریم که نفسشان برای ما الهام بخش است. امروز ما بیشتر از گذشته باید تلاشمان را مضاعف کنیم تا بتوانیم یک گام از این حرکتی را که شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس برداشته اند را جبران کنیم.رییس دانشگاه پیام نور استان در ادامه گفت:متاسفانه برخی آدم های کوته فکر صحبت هایی کرده اند که چرا در کشور دیگر باید بجنگیم در حالیکه غافل از آن هستند که دین ما دیوار و مرزی ندارد و این محور مقاومت ادامه بیداری اسلامی است که مقام معظم رهبری برای ما تببین کرده اند.  در ادامه این مراسم  معنوی ، سردار حسن زاده از فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسول الله گفت:شهدای غواص یک خون جدید در رگ های انقلاب قرار دادند و ما باید از خانواده های شهدا عذر خواهی کنیم، ما به هیچ کس جز خون شهدا بدهکار نیستیم. وی افزود:چرا هنوز عده ایی باور دارند نفوذ و عزت ما در منطقه به علت فرهنگ مقاومت و شهادت هست؟ بزرگترین کار شهدا این است که اصول و مبانی انقلاب را به ما یادآوری می کند.سردار حسن زاده در ادامه گفت:چرا بعضی ها سعی می کنند چهره رئوفی را از استکبار نشان بدهند؟ مبارزه با استکبار یکی از اصول و مبانی انقلاب اسلامی است.وی درپایان افزود: امروز تمام موقعیت های ما به برکت خون شهداست و شهدای ما رفتند که اصول انقلاب بماند.