1398/10/17 سه‌شنبهمدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور:
تاریخ جدید امتحانات لغو شده دانشگاه پیام نور اعلام شد
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: زمان جدید برگزاری امتحانات لغو شده پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز با اشاره به لغو آزمون های روزهای 15-16 و17 دی ماه دانشگاه پیام نور به منظور تسهیل شرکت دانشجویان در مراسم تشییع پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی ،یادآور شد: امتحانات لغو شده به ترتیب در تاریخهای 25-28 و29 دی ماه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، امتحانات لغو شده 15 دی ماه در تاریخ 25 دی ماه، امتحانات 16 دی ماه در تاریخ 28 دی ماه و امتحانات مربوط به روز 17 دی ماه در تاریخ 29 دی ماه برگزار خواهد شد.
وی افزود: ساعت برگزاری آزمون نیز طبق ساعت قبلی امتحانات لغو شده است.
وی یادآور شد: ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم دانشجویان از ابتدای بهمن ماه در سامانه گلستان دانشگاه پیام نور آغاز خواهد شد.