1398/1/28 چهارشنبه
زمان تعیین محل آزمون و مهمان اضطراری در نیمسال دوم 98-97 پیام نور
تاریخ تعیین محل آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد در نیمسال دوم 98-97 دانشگاه پیام نور بر اساس تقویم آموزشی سازمان مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان سمنان، دانشجویان دانشگاه پیام نور برای امتحانات پایان ترم خود می توانند محل امتحان خود را تغییر دهند.

این امکان برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد با اسم “تعیین محل آزمون” شناخته می شود.

به دلیل مشکلات متعددی که در نیمسال های قبل برای اکثر دانشجویان در مورد اطلاع نداشتن تاریخ تعیین محل آزمون و مهمان اضطراری انها پیش امده بود ،  به منظور افزایش رضایتمندی دانشجویان زمان تعیین محل آزمون و مهمان اضطراری برای دانشجویان اعلام شد.

تعیین محل آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد:

از 7 اردیبهشت ماه لغایت 24 اردیبهشت 1398

با فعال شدن تعیین محل آزمون دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد به راحتی می توانند با مراجعه به سیستم گلستان پیام نور نسبت به تعیین محل آزمون خود اقدام کنند.

تعیین محل آزمون نیمسال دوم 98-97 دانشگاه پیام نور

آموزش تعیین محل آزمون های پایان ترم دانشگاه پیام نور