1398/5/27 یکشنبه
جلسه دکتر نصیر زاده با دکتر یوردخانی در خصوص برگزاری مسابقات فوتسال دختران پیام نور کشور در سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان سمنان دکتر نصیر زاده مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور با هیئت همراه از امکانات دانشگاه پیام نور مرکز سمنان دیدار کردند.

در ادامه جلسه ای با عوامل اجرایی برگزاری مسابقات انجام شد و در این جلسه مقرر گردید آیین نامه مسابقات هر چه زودتر تنظیم گردد.و تذکراتی در خصوص برگزاری هرچه بهتر مسابقات داده شد تا مسابقاتی در شان دانشجویان دانشگاه پیام نور انجام گردد.

در این جلسه مقرر گردید برگزاری مسابقات از تاریخ 25 لغایت 30 شهریور 98 انجام گردد.در این مسابقات افراد مطرحی چون فرشته کریمی و .. .که در تیم ملی فوتسال بانوان حضور دارند شرکت دارند.