1398/8/21 سه‌شنبه
مدیرکل دفترنظارت ،ارزیابی وتضمین کیفیت دانشگاه پیام نور:
حفظ همدلی مهم ترین عامل عبوراز چالش هاست

مدیرکل دفتر نظارت ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور در بازدید دوره ای از استانها در سمنان گفت: در برهه حساس کنونی ،وحدت و همدلی مسئولان ارشد دانشگاه پیام نور ارزشمند و مثال زدنی است.

دکترضماهنی  پس از حضور در نشست عمومی کارکنان علمی و اداری این استان گفت :مهمترین عامل عبور از همه سختی ها و رفع چالش ها و موانع پیش روی دانشگاه پیام نور حفظ و ارتقای همدلی و مودت میان کارکنان و اعضای علمی است.

وی خاطر نشان کرد: در این برهه حساس ،ضروری است همه آحاد دانشگاه وحدت  و یکدلی را دراولویت قراردهند.

عضو شورای دانشگاه پیام نور با اشاره به بررسی وضعیت ستاد استانی و مرکز سمنان ،وضعیت و کیفیت خدمات آموزشی و انجام امور در این استان را رضایت بخش اعلام داشت و گفت: در این بازدید ها، راهکارهای لازم برای ارتقای وضعیت فعلی بررسی و به مسئولان امر منعکس می شود.