منو اشيا عمودي
متون عمومي
ورود
اخبار
گزارش برگزاری بزرگداشت روز شهید در استان خراسان شمالی - مرکز بجنورد 22 اسفند روز شهید گرامی باد

بسمه تعالی

بمناسبت 22 اسفند روز شهید در دانشگاه پیام نور بجنورد مراسم تقدیر از  فرزندان و برادران و خواهران  شهدای همکار تقدیر بعمل آمد.

بگزارش روایط عمومی دانشگاه پیام نور بجنورد مراسم بزرگداشت روز 22 اسفند ماه روز شهید در دانشگاه پیام نور بجنورد با حضور دکتر فیضی سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان شمالی و حجت الاسلام والمسلمین موسوی جاجرمی  مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان و خانم دکتر نصرتی سرپرست دانشگاه پیام نور بجنورد و مسئولین و مدیران استانی ومرکز بجنورد و کارکنان و اعضاء هیات علمی در مورخه 22/12/97 در نماز خانه دانشگاه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار گردید.

در پایان مراسم با اهداء لوح سپاس و هدیه از آقایان دکتر جواد اصغری راد و محمد شعبانی و نوراالله براتی و خانم رگبار فرزندان شهدا و آقایان ابوطالب شیردل و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی مقدم واصغر اصفهانی وعلیرضا خالصی فرو حجت الاسلام والمسلمین حسین شهابی  برادران شهدا و خانم عزیز زاده خواهر شهید تقدیر بعمل آمد.

بعد از مراسم برسر مزار شهدای گمنام جهت غبار روبی قرائت فاتحه و زیارت حاضر شدند.