كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1397/12/8 چهارشنبه گردهمایی ائمه جماعات دانشگاه پیام نور کشور در مشهد به کار خود پایان داد رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها: وظیفه مهم دانشگاهیان در تبیین بیانیه «گام دوم انقلاب» و ایجاد تمدن نوین اسلامی حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به وظیفه مهم دانشگاهیان و حوزویان در تبیین بیانیه « گام دوم انقلاب» اشاره کرد و گفت: صدور بیانیه «گام دوم انقلاب» از سوی مقام معظم رهبری تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به ویژه جوانان کشور که خود را برای جهادی بزرگ برای ساختن ایران اسلامی آماده کنند.
به گزارش روابط عمومی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در اختتامیه ششمین گردهمایی و دوره توانمندسازی ائمه جماعات دانشگاه پیام نور کشور در مشهد مقدس، افزود: دانشگاهیان و حوزویان بیش از دیگر اقشار جامعه به دلیل تعامل بیشتر با نسل جوان کشور وظیفه سنگین تری را در انجام این وظیفه مهم بر دوش دارند و انتظار می رود با اهتمام ویژه درجهت تبیین و بررسی این بیانیه اقدام نمایند تا تا شاهد شکوفایی و بالندگی انقلاب اسلامی و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در تمام ابعاد و عرصه ها باشیم.
گفتنی است، کارگاه ارتقای ائمه جماعات دانشگاه پیام نور سراسر کشور در مشهد مقدس، پس از جمع بندی و ارائه نتایج کار گروهها، با سخنرانی حجت الاسلام دکتر کریمی معاون نهاد رهبری سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور و قرعه کشی نفرات برگزیده جهت اعزام به مشهد مقدس ، پایان یافت.