كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1397/12/14 سه‌شنبه مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور خبر داد: پيام نور قهرمان دومين دوره مسابقات پرس سينه دانشجويان كشور پيام نور قهرمان دومين دوره مسابقات پرس سينه دانشجويان كشور دکتر نصیرزاده با عنوان اینکه دومين دوره مسابقات قهرماني پرس سينه دانشجويان كشور از تاريخ ٨ اسفند ماه به همت انجمن پاورليفتينگ فدراسيون ورزش هاي دانشگاهي و ميزباني بندر انزلي برگزار شد ، اظهار داشت: در این مسابقات، دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري با ٤٨ امتياز مقام اول را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور افزود: در این مسابقات در دسته ٥٩ كيلوگرم، احمد رضا معروف علي از دانشگاه پيام نور چهارمحال و بختياري مقام سوم، در وزن ٧٤ كيلوگرم فرشيد حسن زاده از پيام نور اردبيل مقام اول ،در وزن ٨٣ كيلوگرم علي حيدري دخت پيام نور خراسان جنوبي مقام اول و،در وزن ١٢٠ كيلوگرم داوود ملك پور پيام نور چهار محال بختياري مقام دوم را کسب کردند که در مجموع امتیازات، تیم دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری موفق به کسب مقام اول مسابقات شد.