برگزاری مراسم تکریم و معارفه ی مسئولین بسیج دانشجویی پیام نور استان یزد با حضور رؤسا ،مدیران ستادی دانشگاه و تنی چند از مسئولین ناحیه ی مقاومت بسیج دانشجویی استان یزد آئین تکریم و معارفه ی مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمـومی دانشگاه، جلسه ی معارفه ی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان یزد در محل دفتر ریاست دانشگاه و با حضور آقای میرحسینی ریاست پیام نور استان ، حجت الاسلام و المسلمین غروی از دفتر نهاد رهبری ، آقای پورمیرزایی فرمانده ی ناحیه ی مقاومت بسیج دانشجویی استان یزد  تنی چند از مدیران و معاونین دانشگاه و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور برگزار شد. در این جلسه آقایان میرحسینی ، پور میرزایی و غروی به ترتیب در خصوص نقش مهم و سازنده ی بسیج دانشجویی در این برهه از انقلاب سخنانی ایراد نمودند.

در پایان از زحمات آقای تفضلی مسئول سابق بسیج دانشجویی قدردانی و آقای حسینی بعنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور استان یزد معرفی شد . جلسه ی مذکور با دادن لوح و هدایایی به این عزیزان و با ذکر صلوت خاتمه یافت .