اخبار
1396/11/10 سه‌شنبه دکتر داوریار در شورای فرهنگی استان برگزاری پرشور مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر در تمامی مراکز و واحد ها نشست شورای فرهنگی استان با حضور ریاست ،معاونین اجرایی و آموزشی و نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
دکتر داوریار ریاست دانشگاه پیام نور استان در ابتدای این جلسه با توجه به فرا رسیدن ایام الله دهه فجر افزود :امروز در آستانه سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ،به برکت خون شهدا ،کشور ایران به قدرت تاثیر گذار منطقه ای تبدیل شده است .
وی افزود : گرامیداشت این ایام با شکوه امسال هم مانند گذشته ، در دستور کار تمامی مراکز و واحدها قرار خواهد گرفت . و انتظار داریم با برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی  تاثیر گذار به لحاظ کیفیت و کمیت شامل افزایش و رشد باشیم .در ادامه این جلسه ، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با مسئولین ،کرسی آزاد اندیشی با مضامین انقلاب اسلامی ،دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران ،در دهه فجر مورد تصویب اعضا قرار گرفت .