آموزش
1398/6/24 یکشنبه
معاون دانشگاه پیام نور هرمزگان:
عاشورا آزمونی الهی بود که غربالگر سره از ناسره شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، خانم دکتر فاطمه عامری سیاهویی معاون دانشگاه پیام نور هرمزگان ضمن تسلیت ایام محرم و سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسین (ع) و یاران باوفایش، با بیان اینکه سیدالشهدا آزمونی که اطاعت از امام زمانه را نشان داد و درجه تسلیم در برابر خواست و اراده خداوند را به بوته آزمایش گذاشت، گفت : مردودین این آزمون اشقیاء بودند و آنانکه پذیرفته شدند به خیر و سعادت ابدی رسیدند.

خانم دکتر عامری سیاهویی در بخش دیگری از سخنان خود از تمدید مهلت ثبت نام براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد و افزود: مهلت ثبت نام تا ۲۸ شهریور ادامه دارد و علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه پیام نور می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانیwww.sangesh.org    یا مراجعه حضوری  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

وی با اشاره  به تسهیلات وام بانکی دانشگاه پیام نور برای دانشجویان، اظهار داشت:  تسهیلات مناسب با کمترین کارمزد  برای دانشجویان فراهم شده است تا بتوانند از آن استفاده نمایند و با این وجود دانشجویان نباید دغدغه ای جز تحصیل داشته باشند.