آموزش
1398/6/24 یکشنبه
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور:
انقلاب ما انقلابی منعطف و برخاسته از روحیه عاشوراست

زارعی با عنوان اینکه انقلاب ما برخاسته از روحیه عاشورایی است، گفت: نظریه نظام انقلابی در گام دوم انقلاب، انقلابی منعطف را توصیف می کند که برخاسته از روحیه حسینی است و این انقلاب و شعارهای آن که مبتنی بر آزادی، آزادیخواهی، فسادستیزی و امر به معروف و نهی از منکر است، منقضی نخواهد شد.
به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در نشست کشوری مسئولان بسیج اساتید این دانشگاه که با موضوع « جنبش استادی، الزامات و ظرفیت ها» در سازمان مرکزی برگزار شد، افزود: انقلاب ما طوری در دستگاه معرفتی تعبیه شده که می تواند خود را احیا کند و از آنجا که این انقلاب به مفهوم واقعی کلمه حسین گراست، می تواند مسائل و مشکلات موجود را مرتفع کند.
وی از برنامه و بودجه ریزی مبتنی بر تحول در سازمان بسیج خبر داد و گفت: جنبش استادی دارای برنامه ای هماهنگ با شعارهاست و طرح اعتلای بسیج اساتید در دست انجام است.