اخبار آموزش الکترونیک
1398/6/6 چهارشنبه
قابل توجه دعوت شدگان به مصاحبه علمی هفتمین نوبت پذیرش دوره دکتری تخصصی شعبه بین الملل دانشگاه پیام نور- امارات
زمان مصاحبه دعوت شدگان به مصاحبه علمی هفتمین نوبت پذیرش دوره دکتری تخصصی شعبه بین الملل دانشگاه پیام نور- امارات اعلام شد

اطلاعات لازم برای دعوت شدگان به مصاحبه علمی هفتمین نوبت پذیرش دوره دکتری تخصصی اعلام شد.
به اطلاع کلیه داوطلبان گرامی آزمون دوره دکتری تخصصی شعبه بین الملل دانشگاه پیام نور- امارات (سال 1398) می رساند افرادی که برای مصاحبه معرفی شده اند، (جدول شماره 2) ضروری است در روز مصاحبه که در جدول شماره 1 اعلام شده با همراه داشتن مدارک لازم به آدرس های ذیل مراجعه کنند.
تهران : مینی سیتی- بلوار ارتش – ابتدای شهرک نفت – خیابان نخل – سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور – مرکز سنجش و آزمون
 امارات: شارجه - جنب انصار مال- ساختمان محمد المولا واحد 704مرکز امارات
یادآور می شود به دلیل محدویت زمانی موجود در اعلام نتایج به همراه داشتن مدارک ذیل در روز مصاحبه ضروری بوده و دریافت هیچ مدرکی در زمان دیگر امکان پذیر نمی باشد. بنابراین امتیاز داوطلب صرفا بر اساس مدارک دریافتی محاسبه خواهد شد .
 زمان مصاحبه رشته های روانشناسی سلامت و برنامه‌ريزي آموزش از دور دوشنبه  98/6/11 ساعت  8:30  در محل مرکز سنجش و آزمون است

مدارک لازم جهت مصاحبه:
اصل و تصویر مدارک شناسایی (شناسنامه،کارت ملی و یا گذرنامه)
اصل و تصویر مدارک تحصیلی اعم از کارشناسی و کارشناسی ارشد با قید معدل
تبصره : در صورتیکه مدارک تحصیلی فاقد معدل باشد ارائه اصل ریز نمرات با مهر محل تحصیل یا گواهی جهت تائید معدل الزامی می باشد در غیر اینصورت امتیاز مدرک تحصیلی قابل محاسبه نمی باشد.
اصل و تصویر کارت پایان خدمت ویژه برادران
2 قطعه عکس 4×3  پشت نویسی شده
اصل مدارک پژوهشی اعم از پایان نامه کارشناسی ارشد، مقاله،کتاب چاپ شده و طرح های پژوهشی خاتمه یافته به همراه تصویر جلد و صفحه مربوط به شناسنامه مقاله یا کتاب.
تبصره: داوطلبان توجه داشته باشند  ضروری است قبل از مراجعه برای مصاحبه، تصویری از صفحات شناسنامه آثار پژوهشی خود که اطلاعات نویسنده ، عنوان اثر و محل ثبت اثر در آن قید شده است را تهیه و به همراه داشته باشند.
اصل و تصویر مدارک مربوط به آزمونهای زبان انگلیسی مانند تافل ، ایلتس و...... تا زمان برگزاری آزمون 2 سال از برگزاری آن نگذشته باشد.
اصل فیش واریزی به مبلغ 70 یورو یا هفت ملیون و هفتصد هزار ریال واریز به شماره حساب  2178609001007 نزد بانک ملی شعبه بنفشه تهران به نام دانشگاه پیام نور
توجه: در روز مصاحبه همراه داشتن کلیه مدارک مورد اشاره در متن اطلاعیه  الزامی بوده و ارائه هیچ مدرکی پس از تاریخ مقرر امکان پذیر نخواهد بود.
داوطلبانی که در شعبه بین الملل دانشگاه پیام نور - امارات در روز مصاحبه حضور پیدا خواهند کرد لازم است اسکن مدارک قید شده در بندهای فوق را به آدرس الکترونیکی sanjesh3@pnu.ac.ir ارسال کنند.

شایان ذکر است داوطلبان گرامی جهت اطلاع از تغییرات احتمالی به اطلاعیه های بعدی مرکز آزمون در سایت دانشگاه به آدرس :www.pnu.ac.ir توجه کنند.
* تاریخ اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.

جدول شماره 2

نام خانوادگی