فرهنگی
1398/4/9 یکشنبه
به میزبانی دانشگاه پیام نور کرمان؛
مرحله کشوری بیست و سومین جشنواره قران و عترت دانشگاه پیام نور، مهر ماه برگزار می شود

مرحله کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور مهرماه به میزبانی دانشگاه پیام نور کرمان برگزار می شود.
مدیر امور فرهنگی و دانشجویی استان کرمان، در جلسه هماهنگی برگزاری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه، به تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص این جشنواره پرداخت و گفت:عملکرد مناسب استان کرمان در برگزاری همایش های ملی  متعدد، سبب شده تا استان کرمان به عنوان میزبان این جشنواره انتخاب شود و این افتخاری برای اهالی دیار کریمان است که خدمتگزار حافظان، قاریان و حاملان قرآن کریم باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امین رستمی طراحی پوستر، راه اندازی سایت جشنواره، طراحی اینفوگراف های بخش های مختلف جشنواره، افتتاح دبیرخانه دائمی قرآن و عترت و اقدامات موثر تبلیغی جهت مشارکت حداکثری دانشجویان در این رویداد بزرگ فرهنگی را، از مهترین اقدامات انجام گرفته دانست و گفت: به لحاظ کمی رشد صد در صدی نسبت به سال گذشته درکشور داشته ایم و بیش از یازده هزار نفر در کشور در این جشنواره ثبت نام کرده اند که استان کرمان رتبه اول تعداد ثبت نامی را به خود اختصاص داده است.
در ادامه این جلسه، دکتر باغدار نیا معاون فرهنگی اداره کل فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه، ایجاد فضای قرآنی در استان را یکی از مهترین اهداف این جشنواره عنوان کرد  و خواستار حضور حداکثری دانشجویان در این حرکت عظیم قرآنی شد.
باغدار نیا استفاده از پتانسیل، سایر دستگاهها نظیر دفتر امام جمعه، اداره اوقاف، معاونت فرهنگی شهرداری، سازمان تبلیغات، اداره فرهنگ و ارشاد و مجمع قاریان استان را برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره ضروری خواند و به بیان راهکارهای لازم برای برگزاری هر چه بهتر بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پرداخت.